luni, 19 noiembrie 2007

Amortire


Este curios cum un om poate reprezenta mai multe lucruri sau cum un lucru poate reprezenta mai multi oameni.Este o realitate consecventa, plina de adepti care se aduna zi de zi fara sa isi dea seama macar de puterea pe care o detin.Vezi peste tot adunari, sedinte, cozi...cum vrei sa le numesti.Ele sunt acolo si mereu vor fi, niciodata nu se va risipi un fapt care se transmite prin mai multi indivizi, un gand care se inspira din izvorul mai multor minti sintetice.Cauti in timp o fisura ca sa poti scapa sau cel putin asta crezi.Pana si gandirea devine o actiune mediocra daca nu stii sa ii pastrezi tiparele, sa ii captezi esenta si sa o pastrezi in cel mai sigur loc din subconstientul tau.
Necesitam mult curaj mai ales pentru a indrazni sa ne ridicam si sa spunem tare ca nu acceptam asa ceva.Si ce anume nu acceptam? Modelarea noastra dupa niste mituri, dupa niste legi create pentru oamenii orbi care nu vor sa vada ce e in spatele adevarului.Orice miscare facuta isi are intr-un final si consecinta, dar s-ar putea sa merite sa induri urmarea, s-ar putea sa nu constientizezi acest lucru la momentul dat de timp, dar ceva iti va atrage atentia si nu te va lasa sa iti irosesti si ultima rasuflare pe un gand inutil sau pe o dorinta limitata.Uita pentru un moment de universul in care te afli si lasa-te in voie, sa plutesti fara sa simti durerea fizica sau psihica.De cele mai multe ori simti prima data doar durerea fizica si asta doar pentru ca ai vrea sa o accepti numai pe ea, dar apoi vine si ce psihica, cea sufleteasca in care cu greu mai poti sa traiesti.Ai vrea sa te lepezi de cea din urma si sa ramai doar cu cea fizica, dar stii bine ca aceste dureri se impletesc, se imbina creand perfectiunea in suferinta, acel spatiu vast in care te-ai putea pierde cu usurinta.Ramai fidel durerilor tale din toate punctele de vedere ca iti vei primi mai tarziu si portia de adaptare.Durerea este o necesitate fireasca.

3 comentarii:

void spunea...

.. fara de care, nu-i asa, nu am stii sa apreciem absenta ei, se spune. Asta nesocotind faptul ca este unul din mecanismele esentiale de invatare. Fara ea, o specie nu ar supravietui nici macar o generatie. Random fact #1: nimic nu este nenatural prin simplul fapt ca se petrece. Random fact #2: durerea fizica poate fi cel putin la fel de intensa ca cea sufleteasca si de multe ori este subestimata. Random fact #3: pattern-urile sunt si ele necesare si firesti. Dar este atat de simpatic sa reusesti sa iesi din ele din cand in cand :d

Mango spunea...

Ce este cu adevarat ciudat este ca ,desi multa lume are o conceptie gresita a dragostei, nimanui nu ii este frica sa etaleze aceasta conceptie si sa declare cu emfaza ca ei asta vor si ca eventual, asta trebuie sa vrem si noi.

Mr Sun spunea...

:-?... "pain is easy to get used to" zice un vers dintr-o mel...
asa ca depinde in ce limite..