miercuri, 30 ianuarie 2008

My favourite waste of time


Logica logica nu isi are locul in lumea mea.Singurul lucru predestinat gandirii mele este momentul de fata,cel pe care il pot percepe cu toate simturile.Nu are rost sa cred firele ce duc la destinatia finala a altora,nu merita sa ma gandesc la scenariile ce pot salva suflete fara noima.Clipa de fata...atat pot auzi,atat pot simti,atat pot vedea.
Paralelismul ce ma leaga de tine devine obositor dupa ceva vreme.Fiecare om isi va gasi calea potrivita din toate punctele de vedere si doar asta conteaza.Pot sa numere ceasurile cate secunde vor,cate minute pot si cate ore suporta,dar viziunea mea asupra vremii ce poate sa se opreasca atunci cand e nevoie nu se va opri.
Lasam in urma acum clipa trecuta,luam o gura de aer curat si ne uitam aici,in dreapta,in stanga,dar aici.Nu trebuie sa fugim prea departe pentru a prinde ceea ce ne dorim daca asta ne dorim cu adevarat.
Prea multe fiind spuse luam urma zilei de ieri doar pentru a nu uita ziua de azi si pentru a avea un martor pentru cea de maine.
E prea tarziu....asa ca noapte prea buna!

5 comentarii:

Jhonatan E. Primón spunea...

Hi! I'm just visiting some blogger and i see that. I live in Argentina, so I don't speak very well. You can visit my page if you want. Bye.
I listen the same music like you
JhonaP.


www.jhonap.blogspot.com

Ana St. spunea...

me gusta tu blog...yo no hablo espagnol tan bien :P...pero yo la entiendo :-S

Jhonatan E. Primón spunea...

Que bien! Hablemos en el idioma que prefieras. Podemos hablar en el chat también, para mejorar nuestro idioma :)

jhona.primon@hotmail.com

Saludos!

Jhonatan E. Primón spunea...

Este es mi msn:
jhona.primon@hotmail.com

Ana St. spunea...

i have a yahoo id :D