luni, 24 martie 2008

Fara sentimente


O banca in parc.E goala.Candva stateam eu pe acel spatiu,il ocupam cu gandurile mele,cu existenta mea.Orice lucru avea o solutie doar cautand un raspuns demn de ascultat.
"Complicate relatiile astea interumane,de ce sa iti bati capul prea mult cu ele?",obisnuia sa zica un batranel de pe banca alaturata."Nu are sens sa te umilesti doar pentru a te integra."
Adevarata cale se arata celor care merita sa o urmeze,celor demni sa calce pe ea,iar ce ramane din viziunea ta materiala dispare doar atunci cand esti pregatit sa vezi ceva greu de crezut.
Azi un cuvant,maine doua si tot asa pana vorbele tale vor intra in istorie,pana ce vor fi impregnate in sufletele inocente ce asteapta o noua zi si un nou inceput.Privesti catre cer gandindu-te la viitor,asteptand,sperand,ascultand ce are de spus Divinitatea.Nu o mai ignora,pentru nici un om nu merita sa renunti la ceea ce simti si la ceea ce crezi.Iti da semne,ia-le ca atare,iti arata drumuri,urmeaza-le,iti trimite sanse,profita de ele.
Mai bine sa refuzi sa dormi...ramai treaz intr-o lume aruncata pe marginea abisului.Se va ajunge mereu la aceasi situatie:amintiri stranse in portofoliul vietii,multe care dor,foarte multe care dor...de ce sa mai dai sanse cand nu are rost pentru ca totul se va darama in final?

3 comentarii:

Alex spunea...

cred ca daca citesti repede, primul gand e optimism... imi place sa citesc si printr randuri sau pur si simplu citesc eu mai incet... si simt tristetea... ai grija de tine ! iar daca reusesti sa si zambesti...
O zi usoara sa ai !

void spunea...

Just for the sake of it, I guess.. :)

Annie spunea...

Pentru ca sansele pe care le dai se intorc la tine? Pentru ca n-ai cum sa fii sigura ca totul se va darama la final? Pentru ca nici nu conteaza daca se va darama, cat timp prezentul iti aduce fluturi in stomac? Pentru ca ceea ce tu vezi acum negru, el nu vede deloc? Pentru ca maine o sa-ti fie dor (poate mai mult decat azi)? Mai vrei motive?:)