duminică, 4 mai 2008

Mai conteaza?



Dispare tacerea odata ce soaptele pornesc lasand un gol absurd in interiorul tau.Incet aluneci intr-un spatiu nou creat parca special pentru toate gandurile tale funeste.
Nu ai pierdut o jumatate,ci te-ai intregit in tot acest proces de cautare,iar ce-ai gasit te-a format in ceea ce esti acum.Candva-ti plangeai de mila si te lasai invins,dar acum ai reusit sa crezi in portita ta de scapare.
Sunetele cad pe langa tine intr-o armonie necesara.Cuvintele nu mai trebuie analizate,nu gasesti nici macar o urma de frica in ele.Existenta trecuta s-a diminuat intr-o clipa nesemnificativa lasandu-te sa traiesti prezentul.
Fiecare greseala nu a facut altceva decat sa-ti intareasca orgoliul si increderea.Chiar si atunci cand credeai ca iubesti erai amar,dar acum stii sa deosebesti sentimentele fizice de cele care conteaza cu adevarat.
Nu orice om poate invata asta,dar tu ai reusit.

6 comentarii:

irina spunea...

Frazele tale ma duc cu gandul la una din intamplairle la care am luat parte. Nu-mi place sa vb despre asta, am gresit , si conteaza :D pentru ca am invatat sa nu mai repet.
Sti cum se zice :) fiecare greseala e de fapt un pas inainte

Fritz spunea...

Sa sti ca ai dreptate normal ar trebui ca toti sa invatam din greseli dar vezi tu inca mai sunt "naivi" care desi gresesc de mai multe ori, se "ard" de 2,3,4,5........ ori nu invata nimic ! :D

Alex spunea...

vad ca si la tine si la vero e "cu cautari" si cu incercari de regasire si implinire, de completari... ai grija de gandurile tale... noapte frumoasa !

Anonim spunea...

orice om poate invata, dar nu tot ce ar trebui... din pacate...

Bianca H. spunea...

imi placeeeeee mullltttt melodiaaaa...o sa o fur un pic:)))

Gabi spunea...

this song made my day...