sâmbătă, 10 mai 2008

Alt unghi


In final ramane aceeasi zi,aceeasi clipa de singuratate,acelasi final trist,aceleasi cuvinte nespuse,aceleasi ganduri negre....acelasi tu.Ai trait ce ai putut trai si ai luat uitand sa si oferi.
Pana acum ai ramas detasat de orice sentiment uman si nu ai simtit nicioadata nevoia de a te completa,dar o singura amintire poate schimba intreaga ta structura si definitie.Te uiti in oglinda incercand sa descifrezi acel chip obosit si plin de trairi intense,incercand sa prinzi un rost util,ceva care sa-ti ateste existenta si faptele.
Ultimele clipe date de Divinitate le-ai ratat uitand ca viata se petrece acum.Ai trait mai mereu in trecut,rar in viitor si nicioadata in prezent.Nu ti-ai depasit temerile nici cand ai avut ocazia preferand sa traiesti cu ele langa tine.De ce nu ai dat drumul rutinei? Succesele nu se pot masura in lucruri materiale,acestea venind defapt o data cu reusitele proprii.
Poate ca vei mai primi o sansa,iar atunci o vei lua de la capat.Cine stie? Aceleasi greseli se pot uita pentru a fi repetate,iar aceiasi oameni vor exista mereu pentru a te descuraja.Tot un om marunt vei ramane...dar poate ca vei alege alte lucruri.

4 comentarii:

Alex spunea...

...si in final ar ramane... nimic... insa ar ramane un nimic mai frumos... si pe langa ce ai scris, iarasi imi place melodia...
Buna dimineata !

Darie Ducan spunea...

trecut,vazut,placut...te astept pe la mine/.

Bianca H. spunea...

uite o piesa care ma linisteste...nice

Anonim spunea...

Si atunci cand ti se da inca o sansa, poate alegi alt drum, un drum mult prea prafuit si greu, mult prea intunecat si rece, mult prea riscant si mult prea putin fericit...cu mult prea putine portite de iesire, si mult prea putine ferestre sa iei aer si sa respiri ce-ti place...si poate vrei sa nu ti se fi dat inca o sansa...