duminică, 12 octombrie 2008

Alegeri


Nu vreau sa imi golesc mintea de toate gandurile utile si ideile interzise intr-o astfel de lume.Acele trasaturi unice care apar in timp si identifica fiecare suflet inseamna prea mult pentru a fi ignorate si uitate.
Pornirile inofensive raman tacute.
Ai incercat sa faci ceva? Eu nu te-am auzit.
Vorbesc mereu de scop,incercand sa analizez totul in asa fel incat sa pot alege.
Te-ai echilibrat in timp asemenea unui copac aflat intr-o furtuna indecisa in privinta directiei.Erai si tu acolo atunci cand s-a naruit o parte din stabilitatea propusa la inceput.Eu te-am vazut.
Ramai pe loc speriat sa nu gresesti in fata lor,dar dezamagesti mereu singurul lucru care te tine in viata.Alternezi intre doua stari distincte,fara puncte comune,uitand sa alegi o parte.Nu exista indiferenta sau egalitate in razboiul din lumea ta...alege odata o parte!
Credeam ca poti mai mult,stiam ca poti mai mult.Poti?
Naivitatea ta este o trasatura fundamentala,dar nu neaparat buna.Daca nu esti naiv,nu esti tu si daca nu esti tu atunci cine esti?
Autosugestia pe care o incerci nu va sterge acele ganduri si nici nu le va schimba.Depaseste linia trasata de ei fara teama.
Priveste in jur.Unde esti acum?
In The Deep - Bird York

5 comentarii:

Alex spunea...

am observat ca daca ii dai cuiva sa aleaga intre doua lucruri, iti va spune (in marea majoritate) ceea ce nu vrea, in loc sa numeasca acel lucru pe care si-l doreste. Un fel de frica de-a alege, teama de a marturisi, de a-si defini sentimentele, trairile, visele, sufletul...

de data asta mi-a placut mai mult poza ;)
.. dar si melodia e dragalasa.

Fritz spunea...

Mda............

Anonim spunea...

nice:)

aripi de inger spunea...

am ramas frecvent suspendata intre doua stari...e greu sa alegi cand iubesti ambele trairi.Timpul alege oricum pentru tine indiferent ca vrei sau nu.totul se schimba inclusiv noi

andrei cavassi spunea...

do you remember last year?