luni, 10 noiembrie 2008

Inceputuri


Uite asa incepe...luand-o de la un capat anume ca si cum nu s-a intamplat ceva.Perfectiunea acestui moment consta in simplitatea ce ii este dedicata.Nu mi-as dori sa fie altfel 'noul' caci el reprezinta puritatea unei decizii instabile,dar frumoase in adancul creatiei sale.La fel de expresiv,la fel de magic,la fel de capabil de profunzimea unui suflet tulburat in esenta,dar cristalin in aparenta.
Schimbarea ce se implica in acest proces dulce e o adevarata binecuvantare din partea Divinitatii,un botez predestinat omului ce crede in posibilitatea unei noi incercari.De ce sa iti subestimezi adaptarea la un nou eu? Acest lucru infloreste pana la urma acea latura intunecata si mizerabila din fibra umana.
Longevitatea extraordinara a unei clipe ce se poate primi e o dovada a unei lumi ascunse,dar mereu prezenta in directia oricarei viziuni.
Un bun estet nu critica niciodata pierderea unei valori invechite,ci delimiteaza ramasitele sale,luand in considerare ceea ce reprezinta frumusetea cvasiperfecta...

Deadly Species -

6 comentarii:

Alex spunea...

intrebare: pentru tine, inceputul e mai aproape de "1" sau mai aproape de "2" ? adik tu cum il simti ?
somn usor !

Anonim spunea...

Azi am citit bloguri toata ziua si stii ce e exraordinar? ma regasesc in toate postarile! se poate sa trecem o mare parte din noi simultan prin aceeasi stare?

Ana St. spunea...

@Alex: Sunt momente in care e mai aproape de 2,dar sunt alte momente in care ma indrept spre 1 chiar daca implica 2.Asta incerc sa remediez...:)

@dee dee: Cred ca e foarte posibil :D

Alex spunea...

:) multumesc, sper sa reusesti pana la urma sa incepi orice "cu" ( sau macar "spre" ) cifra 2 :)
si acum am reusit sa ascult si melodia, data trecuta nu vroia :)

Fritz spunea...

Si cand te gandesti ca mai este un pic si o luam de la inceput intr-un nou an.... :)) (ala care rade)

irina spunea...

inceputul uneori ma sperie :|
>:D<