sâmbătă, 27 septembrie 2008

Ancora in centrul ignorantei


Cand totul e neclar in jur apare necesitatea de a sta intr-un punct fix.Nu respir asteptand ca totul sa treaca...asteptand ca toata clipa de haos total sa se calmeze si sa revina la elasticitatea sa initiala.Nu mi-e teama sa ma amestec in galagia lor,dar nu am puterea necesara de a rezista cand un bulgare de scarba vine spre mine.Prefer sa-l ocolesc si cu toate ca singurul mod de a scapa de ceva e sa treci prin acel ceva eu nu reusesc mereu sa imi asum aceasta responsabilitate.Asa ca imi amortesc majoritatea impulsurilor pentru a disparea intr-o alta lume.
Cred ca problema fiecaruia apare atunci cand dispare forma scopului propus.Atunci apare o ceata si vezi totul gri ajungand in final in bratele obscuritatii.
A nega o forta superioara doar pentru ca nu poate fi vazuta,nu este decat un act major de ignoranta.Avem atat de multe lucruri care ne mentin la linia de plutire,dar preferam sa le aruncam departe de crezurile noastre,doar pentru ca nu coincid cu cele ale restului.
Fiecare secunda care trece ia cu ea o portiune din structura anumitor ganduri si simtiri fara a lasa in urma semne de trecere.Tot ce putem sa facem e sa ne resemnam cu aceste revendicari ale timpului si sa traim ascultand anumite glasuri pierdute in orgoliile noastre.

Inchide ochii si asculta...
Blind My Mind - Flunk

5 comentarii:

Alex spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Alex spunea...

un fel de "crede in tine!"... cred ca omul, sufletul omului de fapt, detine toate raspunsurile... absolut toate... si le descopera pe parcursul vietii, mai repede sau mai tarziu, in functie de nivelul de ... ignoranta...
Dumnezeu sau Iisus (nu stiu care, nu sunt religios de loc si nici Biblia nu am citit-o macar) a spus ca El (unul dintre Ei) este in fiecare dintre noi si ca sa Il cautam acolo... iar noi exact asta nu facem... ne agatam de orice altceva, gasim salvari in mii de oriceuri, insa nu credem exact in cea mai importanta fiinta din Univers: nu mai vrem sa credem in noi... nu toti, evident si nu mereu... eu personal incerc de o vreme sa am mai mult "dialog" cu mine, sa cred si sa sper mai mult in mine... incerc sa nu ma mai ignor ;)
acum inchid ochii si ... ascult...

Tea spunea...

Dar noi in lumea noastra, ne punem frumos castile in urechi, muzica la maxim si ignoram tot :D

Mr Sun spunea...

"Cred ca problema fiecaruia apare atunci cand dispare forma scopului propus.Atunci apare o ceata si vezi totul gri ajungand in final in bratele obscuritatii."

Mult prea adevarat, iti pierzi directia si te indrepti catre nicaieri, iar nimic nu pare sa mai conteze

Bianca H. spunea...

mumoasa piesa:)