luni, 9 iunie 2008

Catre rasarit


Nici ca se putea mai bine...o ploaie asa marunta,dar eficienta,intr-un moment de gandire profunda; corzile se intind,rabdarea dispare si totul se dizolva.Da,se pare ca e bine sa nu bagi in seama ce trece pe langa tine cand ceea ce trece pe langa tine te baga in seama (aberatie trecatoare).
Un zambet frumos si cunoscut iese de sub o umbrela oarecare,nu e nimic special in umbrela,dar in persoana care o tine da.Pot studia trasaturile in liniste in timp ce acea persoana se sterge pe frunte de cateva picaturi ce au reusit sa intre sub umbrela.Ochii par obositi,dar privirea e clara si timida.Pasul e grabit; spre ce? nu se stie,dar nu destul de grabit incat sa nu observe fiecare detaliu al unei ploi reusite.Fiecare picatura scoate un sunet domol,plin de speranta unui nou inceput.Cine e acea persoana?...nu se stie,dar nici nu vreau sa se stie.Tot misterul asta are si el farmecul sau.
Acum alearga...intra in prima cafenea din drum si cere un ceai cu multa lamaie.Caldura din incapere ii moleseste sufletul,dar e bine...in sfarsit e bine.Ploaia se opreste lasand loc unei raze...e un nou inceput ce merita sarbatorit.

1,000 Things - Jason Mraz

6 comentarii:

Tea spunea...

e un tip misterios :D

Anonim spunea...

melodia e superba.....iti trimit muuuuuuuuulti hugs, pt ca chiar aveam nevoie de o mel ca ast...

irina spunea...

fiecare persoana ascunde o trasatura mai mult sau mai putin misterioasa. daca am sta si am analiza pers cu care intram in contact pana la cele mai mici detalii[desi nu se poate],am observa poate o alta persoana decat cea pe care noi o stim. Uneori un gest necontrolat schimba opinia cuiva pt totdeauna[o aparenta]

Alex spunea...

aha, pai in rasarit se intreva dmereu inceputuri noi si pline de sperante... iar misterul celui ce merge spre rasarit cu inima deschisa e plin de liniste si se potriveste cu melodia... sau asa mi se pare mie, na :)
Buna dimineata !

Bianca H. spunea...

Imi place mult melodia, iar o sa o "fur" un pic si eu:)

Gustav spunea...

Dear Anna Starka

Your photographs are so beautiful.

Thank you!