duminică, 24 august 2008

My precious thing


Cu dedicatie...:D...ei bine cred ca era si timpul.Imi place asa de mult melodia.Ma scuteste de o groaza de cuvinte acum :P...

My Precious Thing - Llorca

joi, 14 august 2008

Stare nedefinita


Niciodata nu se poate porni de la un punct comun cand e vorba de o structura complicata in care doi oameni se gasesc.Nu poti contrazice in timp ce esti contrazis pe acelasi subiect,ambele parti fiind in stransa legatura.Pornesti de la o celula,o simpla celula fara a cladi un tesut si observi ca exteriorul devine interior.In asemenea momente ti-ai dori sa fii la o distanta mare de intamplare si sa nu poti auzi nici un zvon.
Se ivesc ocazii mereu si se cere o instrainare absoluta de rest.Sunt gata sa ofer atata pentru ceea ce imi doresc cu adevarat.Uneori sensul isi pierde din inteles,uneori nu intelegi nici macar ce spun gandurile tale,dar toate aceste extreme se intrepatrund definind o anumita stare.
Nebunia se poate modela dupa aceasta stare,aratand astfel o expresie contorsionata a personalitatii.Toti meritam sa privim aceasta expresie pentru a ne putea da seama de latura excentrica pe care o detinem la un anumit nivel.

What is cool - Kevin Yost

marți, 12 august 2008

Back...


Gata,i'm back,dar m-as intoarce acolo,ba chiar as ramane.Mi-e dor de Frankfurt,de muzica jazz,de cafenelele lui,de cladiri si de malul Mainului...

Mad Blunted Jazz - DJ Cam